top of page
Nravl-IT-consultant behind computer

Wie zijn Nravl?

Gespecialiseerde expertise en duurzame kennis gebouwd voor jouw bedrijf

Nravl is een toegewijd team van softwarespecialisten met samen meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van software voor financiële organisaties. Onze toewijding is het leveren van een gespecialiseerde, op maat gemaakte service die onze klanten helpt om moeiteloos door softwaretransities en gerelateerde veranderingen te navigeren. Door middel van onze flexibele aanpak en gebruik te maken van agile methodologie zorgen we voor een snellere en efficiëntere aanpassing van jouw software.

Illustration of Laptop

Haal meer uit jouw software

De juiste samenwerking kan het verschil maken, of het nu gaat om de overgang naar nieuwe technologie of het begeleiden bij updates en belangrijke veranderingen. Nravl helpt hypotheek- en kredietverstrekkers om meer uit hun software te halen. Door gebruik te maken van essentiële kennis uit één bron wordt tijd bespaard en creëer je waarde waar dat het meest nodig is.

Onze Missie

We willen de nummer 1 partner in de Benelux worden voor het optimaliseren en innoveren van IT-oplossingen, zodat organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten in de krediet- en hypotheeksector. Dit doen we met onze uitgebreide ervaring en duurzame kennis.

Onze Waarden

✔ Het leveren van expertise en innovatieve kennis die gedurende vele jaren binnen ons vakgebied is ontwikkeld

✔ Onze klanten een op maat gemaakte oplossing bieden die past bij hun zakelijke doelstellingen en groei

✔ Consistentie in onze diensten om financiële organisaties te helpen hun volledige potentieel te bereiken

Ontmoet het team

Ons team van bekwame professionals ondersteunt bedrijven in heel Europa en daarbuiten bij het aanpassen en innoveren van hun softwarefunctionaliteit. Onze deskundige benadering en éénduidige methode voor het verzamelen en leveren van kennis maken ons tot een krachtige partner voor lening- en hypotheekbedrijven die het volledige potentieel van hun technologie willen benutten.

Jo Triest

Als succesvolle ondernemer met vele jaren ervaring in softwareontwikkeling voor hypotheken en kredieten, is Jo's expertise van onschatbare waarde voor onze klanten. 

Begonnen als mede-oprichter van Finbetween voordat hij algemeen directeur werd bij Davinci, waarna hij bij Ohpen ging werken en uiteindelijk mede-oprichter werd van Nravl. Zijn inzicht en specialistische kennis stelt ons in staat om een integrale, continue dienstverlening te bieden aan onze klanten.

Dirk Janssen

Als specialist in communicatie en leiderschap met een achtergrond in Business Analytics, IT Governance en Management & Control, ondersteunt Dirk onze klanten bij het optimaliseren van hun software.

Met jarenlange ervaring in het beheren van IT-projecten binnen de financiële sector, stelt zijn unieke expertise en toewijding aan het ITIL-framework onze klanten in staat om hun softwaregebruik moeiteloos te maximaliseren.

Didier Adams

Didiér's deskundige kennis en uitgebreide inzicht in digitale transformatie zijn van onschatbare waarde om uitzonderlijke resultaten voor onze klanten te behalen.

Met een focus op klantrelaties en samenwerking, ondersteunt Didiér Nravl door voortdurend de kennis en middelen te bieden die onze klanten nodig hebben om hun doelen te bereiken en hun visie te realiseren met hun financiële software.

Jo Tries. Founder Nravl
Dirk Janssen - Specialist at Nravl
Didiér Adams - Nravl Team member

Nathalie MacDonald

Nathalie is een energieke IT Business Consultant met een passie voor digitale transformatie en test management. Na een succesvol traineeship met focus op IT-consultancy helpt ze onze klanten bij het implementeren van oplossingen die perfect aansluiten op hun behoeften.

Met een sterke klantfocus, humor en gezonde dosis creativiteit biedt Nathalie unieke inzichten aan onze klanten en helpt ze hen bij het verwezenlijken van hun doelen. Dankzij haar gedrevenheid, voorliefde voor IT en krachtige teamspirit weet zij stakeholders te bewegen en verschillende inzichten te verenigen tot een optimaal resultaat.

Nathalie McDonald-Nravl team

Aneta Kavazova

Aneta is een zeer bekwame recruiter met een passie voor het vinden van toptalent en de perfecte match voor haar team. Ze heeft een bewezen staat van dienst en het vermogen om de meest gekwalificeerde kandidaten te identificeren.

Aneta zet zich in voor het opbouwen van sterke relaties en gelooft in het leveren van uitstekende service bij elke stap van het wervingsproces. Haar positieve houding en hoge energie maken haar een plezier om mee samen te werken, en ze staat altijd te popelen om haar team te helpen hun doelstellingen te bereiken.

Aneta Kavazova
Ivana Zafirovska Nravl Team

Ivana Zafirovska

Ivana is een recruiter met oog voor toptalent. Ze staat bekend om haar persoonlijke aanpak en zorgt ervoor dat elk sollicitatieproces effectief en boeiend is.

Ivana's ervaring als leerkracht helpt haar enorm in haar functie van recruiter. Dankzij haar achtergrond herkent ze uniek talent en hun potentie, waarbij ze de kandidaat koppelt aan de juiste rol om uit te kunnen blinken. Haar geduld, empathie en communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat gesprekspartners zich gewaardeerd en begrepen voelen.

Jeroen Bos

Jeroen is een flexibele en analytische Business Consultant die zich moeiteloos aanpast aan dynamische bedrijfsomgevingen en data-gedreven beslissingen neemt. Met zijn uitgebreide ervaring excelleert hij in het identificeren van inefficiënties en het implementeren van effectieve oplossingen.

Hij beschikt over een scherp oog voor detail en heeft het vermogen complexe processen te begrijpen. Jeroen's passie en aanstekelijke energie zijn duidelijk zichtbaar binnen elk team. Met zulke toewijding, innovatie en kwaliteit is een optimaal resultaat in jouw project gegarandeerd.

Jeroen Bos, nravl team
Joel Haas van het Nravl team

Joël Haas

Joël is een creatieve en bevlogen IT Business Consultant met een achtergrond in International Business. Als een 'big-picture' denker met uitstekende analytische vaardigheden, is Joël gespecialiseerd in operationele efficiëntie en optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe IT-systemen, het identificeren van behoeften en kansen binnen een organisatie, of simpelweg het vinden van verrassende manieren om zaken te verbeteren, Joël levert altijd resultaten met zijn enthousiasme en vastberadenheid.

Sandra Bank

Sandra is een enthousiaste IT Business Consultant die haar ervaring in communicatie en hypotheken gebruikt om jouw organisatie te verbeteren. Haar klantgerichte mindset motiveert haar om de meest passende oplossingen voor jouw behoeften te ontwerpen.

Sandra staat altijd klaar om begeleiding en ondersteuning te bieden. Haar betrokkenheid eindigt niet wanneer er een oplossing is gevonden; ze is toegewijd en klaar om samen met het team de implementatie aan te pakken. Ze streeft er altijd naar om voort te bouwen op bestaande fundamenten, waarde toe te voegen en het dagelijkse werk van jouw team te verbeteren.

Sandra Bank Nravl team
Laurens van Gelder-Nravl team

Laurens van Gelder

Laurens heeft een brede achtergrond, opgebouwd binnen verschillende soorten industrieën en organisaties zoals Alliander, CZ en Unilever. Met zijn flexibele mindset, rechtdoorzee houding en resultaatgerichte blik begeleidt hij digitale transformaties naar succesvolle realisatie.

Assertief en vol met energie, maar toch kalm en beheerst. Laurens heeft gedurende zijn hele carrière als brug gefungeerd tussen Business en IT en staat altijd klaar om te bespreken hoe in elk scenario maximale waarde behaald kan worden.

Ivana Zafirovska
bottom of page