top of page
nravl-elephant-sitting-inside-office

Onze aanpak

Oplossingen op maat die je in elke fase tegemoetkomen

Nieuwe implementaties en updates kunnen tijdrovend en complex zijn

We bieden duidelijkheid in elke fase en ondersteunen organisaties in de krediet- en hypotheeksector om zich aan te passen en het meeste uit elke nieuwe softwarerelease en -update te halen. Of je nu een belangrijke wijziging in je processen aanbrengt of overstapt naar de nieuwste technologie, Nravl levert de consistentie en deskundige ondersteuning die je nodig hebt.

Big Bang-verandering

Als je jouw interne processen ingrijpend wijzigt en overstapt op een nieuwe SaaS, kan dit een aanzienlijke impact hebben op de activiteiten

Als je van leverancier bent veranderd of wilt upgraden van oudere software, ondersteunt Nravl je bij het maken van cruciale, impactvolle veranderingen door de overgang te vereenvoudigen en je deskundig inzicht te bieden voor een succesvolle implementatie.

Big Bang Change

Ons team werkt met je samen om een impactvolle verandering door te voeren die je bedrijf ten goede komt. Door deskundige kennis en een continu verbeterende bron van informatie, begrijpen we waar je naartoe wilt en zorgen we ervoor dat we samen het gewenste einddoel bereiken. Als er een grote verandering op komst is, zijn we er om te helpen.

Incrementele verandering

Stap-voor-stap overstappen is voor veel financiële instellingen een praktische keuze 
All the data

Als je van plan bent om geleidelijk veranderingen door te voeren, kan de juiste ondersteuning je helpen elk doel te halen om daarna het gewenste eindresultaat te bereiken. Ons team bij Nravl gebruikt Agile-methodologie om je te helpen jouw doelen te verwezenlijken door middel van kleine maar impactvolle iteraties voor flexibiliteit en bruikbaarheid.

Van eenvoudige verbeteringen tot geleidelijke veranderingen, ons team ondersteunt je stap voor stap om je gewenste doel te bereiken. Onze groeiend archief en intern opgebouwde kennis stellen ons in staat om je doelstellingen en plannen volledig te begrijpen, de overgang te vereenvoudigen en het meeste uit je SaaS te halen zonder de bestaande functionaliteiten in gevaar te brengen.

Continue verandering

Net als bij jouw software, zijn veranderingen binnen de branche continu en doorlopend

Door nieuwe implementaties en updates met de benodigde kennis en ondersteuning te benaderen, ben je in staat om vooruit te lopen en voorbereid te zijn voor wat er in het verschiet ligt. Een goede voorbereiding met de benodigde software aanpassingen, voorafgaand aan elke release, is belangrijk om je operatie en proces soepel te blijven laten lopen.


Continious change, software, search engine

Ons team bij Nravl werkt met je samen om korte- en lange termijndoelen te definiëren en biedt een voortdurende bron van kennis om ervoor te zorgen dat je vooroploopt. We helpen je bij het definiëren van een stappenplan voor jouw implementatie en bij het voorbereiden op komende wijzigingen om maand na maand het meeste uit je SaaS te halen.

Levitating man
Verbeterde efficiëntie & productiviteit

Samen zijn we succesvol

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en wat ons team voor je kan doen.

bottom of page